RaceLine PowerECU en RaceLine Tune Pedal www.tuningbox.com

WWW.TUNINGBOX.COM

De PowerBox voor uw auto.
RaceLine kan deze BOX geheel naar wens afstellen op de vermogensbank

Werkingsprincipe RaceLine PowerECU                                  

De RaceLine PowerECU wordt aangesloten tussen de oorspronkelijke rekeneenheid (ECU) en het injectiesysteem van uw auto. De RaceLine PowerECU onderschept de gegevens van de oorspronkelijke kast, herberekent en optimaliseert de gegevens en stuurt de nieuwe aangepaste parameters door naar de pomp. Alleen het volume en de duur van de injectie wordt aangepast, NOOIT de injectiedruk en de turbodruk, die behouden blijven overeenkomstig met de normen van de constructeur.

De aansluiting gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van connectors die conform de originelen zijn, en behoeven geen regeling of laswerk.

Indien de elektronica van de De RaceLine PowerECU de minste anomalie waarneemt tijdens de werking, wordt de originele configuratie automatisch terug toegepast. Uw motor loopt dus geen enkel risico om stil te vallen.

Naast het plezier en de rijsoepelheid, zorgt deze uitbreidingspowerbox bij een gelijke snelheid, voor een lager verbruik door uw auto. Door een toename van het koppel om een gelijke snelheid te behalen, hoeft u minder hard op het gaspedaal te drukken, en verlaagt uw verbruik.

Het spreekt van zelfs dat met de De RaceLine PowerECU, alle functies van de controle-inrichting behouden blijven(ABS, ESP, boordcomputer, enz.)

 

Ze zijn er voor:

  • Turbo-diesel motoren vanaf bouwjaar 2004
  • Benzine motoren vanaf bouwjaar 2006
  • Turbo-benzine motoren vanaf bouwjaar 2006
  • RaceLine PowerECU voor 1.2tsi tot 5.0 Bi-turbo. Tuning van A tot Z…

De RaceLine PowerECU is aan te sluiten d.m.v. originele connectoren waardoor er niet gesoldeerd hoeft te worden.

 

Werkingsprincipe RaceLine Tune Pedal

 

Tegenwoordig zijn alle auto’s in plaats van een gaskabel uitgerust met een drive by wire systeem dat het gaspedaal bedient. Jammer genoeg gaat dit elektronische systeem gepaard met een zekere vertraging voor het gaspedaal, en dus ook voor de acceleratie.

Dankzij de Tune Pedal verkort deze responstijd aanzienlijk. De versnelling gebeurt in real time en is veel vinniger.

Ook bij auto’s met een directe inspuiting, en common rail is deze verbetering merkbaar. Bij de oorspronkelijke acceleratie is er een kleine vertraging. Met de Tune Pedal echter versnelt u onmiddellijk, in alle versnellingen.

Zelfs als uw auto voorzien is van een “Sport”-knop, verbetert de Tune Pedal alsnog de versnellingsprestaties.

De Tune Pedal verhoogt het vermogen niet, en ook wordt de van 0-100 acceleratie niet sneller maar verbetert de acceleratierespons en kan worden gebruikt in combinatie met een extra Tuningbox.

De Tune Pedal draagt bij tot een grotere veiligheid met een betere reactietijd van de motor bij een inhaalmanoeuvre of bij het weg rijden op een helling.

De Tune Pedal is geschikt voor elk type voertuig met een benzine- of dieselmotor. Zelfs atmosferische motoren (zonder turbo) waarbij Tuningboxen niet werken, kunnen rekenen op extra versnellingscapaciteit.

De Tune Pedal is eenvoudig te monteren dankzij de oorspronkelijke connectoren, zonder te knippen of solderen. U hoeft alleen de instructies te volgen.

De Tune Pedal heeft 3 jaar garantie.

Comments are closed.

  1. Voor vragen, suggesties of opmerkingen vul onderstaand formulier in.